Sekayu ! here i come. Blurp

Hai, assalamualaikum kawan kawan ? ape ke name ning , sihak belake ? Haa, yang sihat tu alhamdulillah, yang tak sihat tu , makan ubat cepat cepat , nanti melarat pulak :D Bersyukurlah dengan ape sekali keadaan pon, Allah maha adil and Bijaksana. Dia tahu apa yang terbaik buat kita kan ? :D 

haa, harini kite nak story story pasal Sekayu dengan dua orang yang AWOSOME ! and PERASAN KIUT . haha , ain lah terutamenye .

Actually dah dua hari yang lepas kiteorang pegi , tapi harini baru ade mase nak update blog campur dengan malas jugak . heeee



this is her me and she :D we are awesome !





yang kanan sekali tu AIN . yang tengah SAYE  yang kiri sekali ANIM , to ain : Hey ! akulah puteri duyung tu , HAHAHA

semuanya gila gila . kami  pegi sane pagi kira kira dalam pukul 9.30 jugak lah kan , mase on the way nak pegi tu memang dah hujan pon. sebabtu malam tu sakit kepala then demam . hee by the way memang best tahap gaban. 

Sebenarnya aku tak mandi mane pon, hee takot tengok air laju ;p haih ! jangan nak mengata aku ni penakot, aku berani sebenarnya kay :D

nak tengok gambar lagi ? nah ! aku bagi banyak banyak . tengok sampai puas kay ?


























HAA ! Nak tanye nih , yang mane paling kiut . HAHA . Sebenarnya , haritu dah pegi sekayu nih lepas balik daripada buat lesen dekat PIMA Academy . so, bosan bosan kiteorang pegi jalan lah sane . Desprate sangat nak mandi , dengan air yang sejuk . kalau pergi memang tak rugilah kan :D

Haritu boleh basuh basuh muka and main main air macamtu je . tak bawak baju spare , kalau tak memang dah lame terjun .
Mula mula hanim yang semangat sangat nak pegi semula kat sini . lepastu kiteorang setujulah kan . ape lagi . LACOR alu a . Heee

besttttttttttt ;D balik tu kami makan mee sup dekat pasar . puas hati boleh mandi :D  okailah , sampai sini je . Daaaaaaaa

















































































2 comments:

Shikin Roshid said...

bestnye.. :D sorry tersinggah kat blog ni..n terfollow..heee jemput ke blog sy..

amrina said...

Terma kasih shikin :D