kem pengawas jom ! ##

asal gambar nh ? saye pon ta tau , ta tau :)
HEEEYYYYY ! Assalamualaikum semua : D

APE KHABAR ? HOPE SEMUEE SIHAT EYHH : D

lame kan saye ta update blog , huuu , soe kawan2 , buzyy . tambh2 , kompter rosak nh , x ley laa nk on9 stiap masee , :)

haa ! nh , skrang nh , nak cte sal saye pnye kem pengawas ~

hohohooooooooo !

best gler ! taw x , humm , tapi kan yang tak best , x ley nak msj ngn FAHMI , huhuhu ,

RINDU GLERRR  kat dye time saye kat saneee . : (

taw x , hari first2 2 da rindu daa , humm , x taw nak watcamne , sbo jelhaaaaa : D

Dye bpe kali anto msj kat saye , rindu jugkk ehh kat saye ? hee . :D

reply msj pon , siket2 jeee , bukan pee , sibuk sangt ngn aktiviti2 yang cg da buat ,

saye x panh lupee pon kat awak FAHMI , saye ingt awk sokmooo , sumpah , saye ta pnah lupeee . : (

jagn fikir bukan2 eyhh , saye ta pnah curang ngn awak . :(

uhuhhhhhhhhhhhkkkk9 !

terlebih cerita pulakkk , heee . :)

maaf ~

nh , hari first2 kan , kiteorrng ade aktiviti biase2 jee , cam riadah , slot2 ceramah n laen2 lhaa .

mmg hari first 2 , ta best , tapi kan ?

malam2 mmg best . maen kejar pelangi .

KEJAR PELANGI ? huh ! ape 2 ? malam2 ade gak ke pelangi , bukan malm2 ade bintang je ?heee .

x lha , 2 name aktiviti jeee , dlm aktiviti 2 kan , kami kne cari2 petinjuk n check point ,

penattt taw !

tapi best . abg2 bomba yang bagi check point 2 , sporting sangat ,

sebelum bagi checkpoint 2 kan , kami haruslah d denda trlbih dahuluu , huuu , bestt .

ade yang kene nyanyi , ade yang teka teki , ade yang kne bace qunut , n banyak lagi lhaa , heee .

kumpulan kami kan , kene nyamyi lagu sekolah n lagu takku sangka , takku duda , by apit , heee

ta taw lha best x , abg bomba 2 yang dengar , kami nyanyi jep , :P

mlm 2 kan , kumpulan saye , ntah dapat num bpe . heee . xpelha x dapat num pon

asalkan sampaijee : D

kami tido pukul 4 pagi , huh ! ngantuk gler + penat !

mmg cukup rase : D

BALIK BILIK , KAMI TRUS TIDOO , HUUUUUU /


2 jam jepon tido time 2 , ciannn kiteorang ; )

heeeee ,,

pagi 2 , kami pakat tido dalm surau , 2 pom , 1/2 jam jee . huuuuuuuuu . cukop lha 2 kan , : D

pagi 2 kan . cam biaselha , ade riadah2 pe semuee 2 lha kan ,

x ngntuk pom , makin segar adeee . heee . pstttt # abg bomba garang taw ! hoho bhayeeee . :P

heee . nhh , korang , kiteorang mlm2 je ade aktvt best . siang x best sangat lha , ade kuliahh je memangajng .  : D

tapi xpelha kan ? dapat jugak ilmu sikit bnyak ;) heeee .

malam yang ke2 too kan ? kami ade pe tah name aktvt dyee , adoiiii . trokk !

meniti tali lha ape lha kan , tapi best . #saye x buad pom . :P

yang masuk trowong gelap saye palingggggggg suke taw !

best gler . dye bleh uji tahap kerjasama kite ngn kawan kite . :)

mule2 kan kawan2 mmg lha takot , tapi , lpas masuk , mmg best . saye masuk ngn jiehah ! heee , awekss cun nh taw ! :)

best gler ! jiehah ngekssss ! heee sekepala jee dng saye ! <3

mlm 2 , kami tdo pkul 5 taw ! lagi teruk , sebeslum 2 , kami kne mandi hujannn , d sebabkan olee seorang


 budak nh , ade ke , barang amanah cg , dye wat ilang ? huh ! gram tol lha ! kami jugak jadi mangsa .

kiteorang kne cari bnde 2 , sampai jumpe , kat dalam hujan ! huh ! sejukkkk sangat dengn angin nyeee , sejuk taw !

sabo jelha kan ?


huh , lps jumpe2 , kul 5 tooo . kami masuk tidoo , kalo bab ngntuk 2 . tuhan je tahu . ngntuk gler !

kami tido lha , satu jam je taw , kul 6 da bngn , nk g solat subuh , huuuu , tido dalam surau lha kami jawabnyeee . :)


pagi 2 , sebelum balek , kami ade riadah2 then ade kuliah yang terakhir , heee , ta sabar nk balek !

dalam pkul 2 too , kami bertolak balek ngn bas bomba , #saye ta penah naek lagi taw ! :)

heeee , best gler g kem nh , tambah2 , nh taon pertame saye jadi pengawas . mgg best kan ? :)

nak pegy lagi rasenye , bia penat pom , x kesahhhh . heeee .

k lha , sampai kat sini jelha cte saye ,. hope korng heppy membace k . bye ! luv u alll ~



















No comments: